تدوین خط بریل به زبان کردی یک نیاز است

استاندار کردستان گفت: : تدوین خط بریل به زبان کردی یک نیاز و ضرورت است و اختصاص اعتبارات لازم برای تحقق این موضوع باید پیگیری شود..

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، اسماعیل زارعی کوشا روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: همواره قدردان معلمان هستیم چرا که از جوهر وجودی خویش صرف می‌کنند تا فرزندان ما علم و معرفت یاد گیرند.

زارعی کوشا با اشاره به اینکه نتایج امتحانات نهایی ، تاثیر 40درصدی بر کنکور دارد ، از فرمانداران خواست زمینه برگزاری مناسب امتحانات نهایی دانش آموزان را فراهم کنند.

استاندار کردستان ضمن ارج نهادن به جایگاه والای معلمان و تاکید بر رعایت حقوق ایشان ، تصریح کرد : در شان دستگاههای اجرایی نیست که موارد مرتبط با حقوق معلمان را رسانه ای و برجسته کنند

زارعی کوشا بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های استان نیز برای برگزاری امتحانات نهایی تاکید کرد .

وی پخش اخبار ویژه ناشنوایان در شبکه استانی را ضروری خواند و گفت: باید برنامه‌ها به ویژه اخبار استانی به صورت زیرنویس پخش شود تا ناشنوایان هم بتوانند از آن استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha